Yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapılarının sertifikaları, kapının yangına dayanıklılığı ve güvenlik özelliklerinin belgelendiği kanıtlardır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması müstelzim yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi kâin ve namevcut özelliğe göre değfiilkenlik gösterecektir.

Kazan dairesinde kulaklı ve ocakların bulunmuş olduğu dünya ; öteki bölümlerden kagir, bapsı en azca 90 dakika yangına dayanıklı malzemeden kuruluşlmış bir bölme ile müstakil hale getirilir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

İlhak öncesi bile Rusya ile Ukrayna beyninde varılan bir kira sözleşmesi kapsamında Rusya'nın Karadeniz filosu Kırım Nısıfmadası'nda bulunduruyordu.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen Yangın kapısı istanbul açılamaz. Bu hâlet haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın bapları kullanma yerına bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

– İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın evet da öbür ivedi durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını esenlayacak ehliyetli evgin keyfiyet çıkışlarıyla donatılacaktır.

Report this wiki page